Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Vacatures

Geba Install BV is een onderneming met 16 medewerkers, gespecialiseerd in verkoop en installatie van complete badkamers. Daarnaast verzorgen wij diverse installatiewerkzaamheden waaronder centrale verwarming, luchtbehandeling en loodgieterswerk. Tevens zijn we gespecialiseerd in duurzame energie oplossingen. In onze 800m2 grote sanitair- en tegelshowroom adviseren wij onze klanten op het gebied van badkamers.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar jou :

parttime/fulltime

Verkoopmedewerker (m/v)

  • Functie: Adviseren van klanten, ontwerpen en tekenen van badkamers en het uitwerken van offertes. Vaste werkdag: zaterdag, overige werktijden in overleg.
  • Opleiding en kenmerken: Je hebt een MBO opleiding, je bent een commercieel talent met voldoende creativiteit en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je flexibel en stress bestendig. Ervaring in de installatie/sanitairbranche is een pré.

 

All round installatiemonteurs

  • Die zelfstandig loodgieters, verwarming, dak, zink  en ventilatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren.

Leerling installatiemonteurs

  • Samen met de all round installatiemonteur vorm je een ploeg. Via het BBL leren en werken is het mogelijk om je vakdiploma’s te halen.

 

Wij hebben een enthousiast team en bieden naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO metaal) en een prettige werksfeer.

 

Denk jij dat dit wat voor jou is bel, mail of richt je schriftelijke sollicitatie aan:   

GEBA Install BV, t.a.v. Eveline Bast,

Talmastraat 14,
3864 DE  Nijkerkerveen,
T. (033) 257.17.77 of (06) 19 68 35 02
E. eveline@geba-install.nl​
www.geba-install.nl