Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Diensten

Sanitair

Sanitair Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer en/of toilet? Of nieuwe vloertegels voor uw woonkamer? Of misschien wel nieuwe wandtegeltjes voor uw keuken? Dan bent u bij GEBA Install BV aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruime, sfeervolle showroom sanitair en wand &... Lees verder.

Verwarming en ventilatie

Verwarming GEBA Install BV in Nijkerkerveen is gespecialiseerd in het aanleggen van allerlei soorten verwarmingsinstallaties. U kunt vrijwel voor al uw installaties bij ons terecht. Kies hieronder voor uitgebreidere informatie over diverse onderdelen van verwarming en installatiewerk.... Lees verder.

Wand & Vloertegels

Wand & vloertegels Nieuwe vloertegels en/of wandtegels kunnen uw badkamer een compleet nieuwe uitstraling geven! Plant u een badkamerrenovatie of wilt u wat inspiratie opdoen? Dan bent u bij GEBA Install BV in Nijkerkerveen aan het juiste adres!  GEBA Install BV heeft wand &... Lees verder.

Duurzaam

Duurzame energie Als vooruitstrevend installatiebedrijf hechten wij bij GEBA Install BV Nijkerkerveen een grote waarde aan duurzaamheid. Wij specialiseren ons dan ook in het installeren en onderhouden van duurzame installaties. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Wat is duurzame... Lees verder.

Loodgieterswerk

Sanitaire installaties, waterleidingen en rioleringen zijn in Nederland zo vanzelfsprekend, dat de meeste mensen er eigenlijk nooit bij stilstaan. Tot er eens een keer iets niet meer naar behoren werkt, en u noodgedwongen een loodgieter moet inschakelen. Gelukkig staat GEBA Install BV altijd... Lees verder.

Dak- en Zinkwerk

Onderhoud Wanneer het op uw dak aankomt, dan geldt: voorkomen is beter dan genezen! Uw dak wordt jaar in, jaar uit blootgesteld aan regen, hagel, sneeuw, wind, kou en warmte. Slijtage is dan ook onontkoombaar. Om uw dak en uw dakgoten in goede staat te houden, is het raadzaam om... Lees verder.

Service & Onderhoud

Service en onderhoud U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor service en onderhoud. Zo kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor uw CV-ketel maar ook kunt u bij ons terecht voor al uw schoonmaak en onderhoudsproducten voor uw badkamer en/of toilet.     Lees verder.

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en installatie van complete badkamers. Daarnaast verzorgen wij diverse installatiewerkzaamheden waaronder centrale verwarming, luchtbehandeling en loodgieterswerk. Lees verder.

Op al onze leveringen en diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Installatietechniek voor consumenten (AVIC 2016) en de Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Download de algemene voorwaarden: Consumenten | Bedrijven

Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl