Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Dak- en Zinkwerk

Onderhoud

Wanneer het op uw dak aankomt, dan geldt: voorkomen is beter dan genezen! Uw dak wordt jaar in, jaar uit blootgesteld aan regen, hagel, sneeuw, wind, kou en warmte. Slijtage is dan ook onontkoombaar. Om uw dak en uw dakgoten in goede staat te houden, is het raadzaam om één keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren. Dit wordt veelal in de herfst uitgevoerd, wanneer dakgoten geregeld verstopt raken door bladeren. Goed onderhoud voorkomt beschadigingen en lekkages, en zorgt ervoor dat de levensduur van uw dak en dakgoten wordt verlengd. 

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een advies op maat, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met GEBA Install BV in Nijkerkerveen! Wij zijn werkzaam in de gehele regio en zijn geregeld te vinden in o.a. Harderwijk, Zeewolde, Hilversum, Amersfoort, Zeist en Lunteren.  

 

Op al onze leveringen en diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Installatietechniek voor consumenten (AVIC 2016) en de Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Download de algemene voorwaarden: Consumenten | Bedrijven

Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl