Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Dak- en Zinkwerk

Onderhoud

Wanneer het op uw dak aankomt, dan geldt: voorkomen is beter dan genezen! Uw dak wordt jaar in, jaar uit blootgesteld aan regen, hagel, sneeuw, wind, kou en warmte. Slijtage is dan ook onontkoombaar. Om uw dak en uw dakgoten in goede staat te houden, is het raadzaam om één keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren. Dit wordt veelal in de herfst uitgevoerd, wanneer dakgoten geregeld verstopt raken door bladeren. Goed onderhoud voorkomt beschadigingen en lekkages, en zorgt ervoor dat de levensduur van uw dak en dakgoten wordt verlengd. 

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een advies op maat, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met GEBA Install BV in Nijkerkerveen! Wij zijn werkzaam in de gehele regio en zijn geregeld te vinden in o.a. Harderwijk, Zeewolde, Hilversum, Amersfoort, Zeist en Lunteren.  

 

Onze algemene voorwaarden

Van toepassing zijn als u zakelijke klant bent: de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007
Van toepassing zijn als u consument bent: de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) als het gaat om installatiewerk uitgezonderd werk op basis van het onderhoud- en serviceabonnement.


Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl