Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Biomassa

Biomassa is een verzamelnaam voor organisch materiaal. Het komt voor in vaste, vloeibare of gasvormige vorm, en wordt gebruikt voor het opwekken van energie. Zo kan vaste biomassa, in de vorm van houtsnippers, pellets of stukhout, worden gebruikt als brandstof voor pelletkachels en CV houtkachels. GEBA Install BV Nijkerkerveen informeert u graag over de voordelen en de mogelijkheden. 

Voordelen

Bij de verbranding van hout wordt niet meer CO2 uitgestoten dan dat een boom tijdens zijn groeiproces opneemt uit de atmosfeer. Dat betekent dat verwarmen middels hout ‘CO2 neutraal’ is. Het is dus veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld verwarming middels gas. Maar biomassa biedt meer voordelen; zo is het ruim de helft goedkoper dan conventionele energie! En aangezien de kosten voor fossiele brandstoffen alleen maar blijven stijgen, zult u in de toekomst nog goedkoper uit zijn. Verder komen er steeds meer mogelijkheden waarop mensen hun woning op een veilige, makkelijke en duurzame manier kunnen verwarmen met biomassa.

Besparen

Wilt u weten of de aanschaf van een duurzame pelletkachel of CV houtkachel u een financieel voordeel kan opleveren, en zo ja, hoeveel u dan zou kunnen besparen? Doe dan direct de gratis besparingscheck! U weet dan ook direct welke pelletkachel of CV houtkachel voor uw specifieke situatie het meest aantrekkelijk is. 

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over pelletkachels en/of CV houtkachels? Of bent u al overtuigd en wilt u graag zo snel mogelijk overstappen op deze duurzame en voordelige manier van verwarmen? Neemt u dan gerust contact op met GEBA Install BV, dé specialist op het gebied van duurzame oplossingen op de Veluwe! 

Meer informatie over Biomassa? Neem contact op!
Op al onze leveringen en diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Installatietechniek voor consumenten (AVIC 2016) en de Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Download de algemene voorwaarden: Consumenten | Bedrijven

Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl