Zonneboiler

Als vooruitstrevend installatiebedrijf gaan we bij GEBA in Nijkerkerveen graag slim om met de energie die in ons land aanwezig is. Hoe zou u het vinden om gebruik te kunnen maken van gratis energie? Dat kan, namelijk met een zonneboiler. 

Wat is een zonneboiler?

Een zonneboiler is een systeem dat bestaat uit een voorraadvat en een zonnecollector. De zonnecollector, die een speciale vloeistof bevat die door middel van daglicht kan worden opgewarmd, wordt op uw dak geplaatst. De verwarmde vloeistof wordt in een gesloten systeem naar het voorraadvat gepompt, waardoor het water dus verwarmt wordt. Maar hoe zit het dan als de zon niet schijnt? vraagt u zich wellicht af. Dat is geen probleem, want het systeem werkt ook als het bewolkt is. Bovendien wordt het voorraadvat aangesloten op uw huidige CV-ketel, welke het water kan naverwarmen indien de temperatuur niet toereikend is. U komt dus niet zomaar zonder warm water te zitten. 

Investering en besparing

Natuurlijk is het laten installeren van een zonneboiler een investering. Maar het is wel een investering die u snel weer terugverdiend kunt hebben. 

De investering die u voor een zonneboiler over moet hebben is afhankelijk van de benodigde capaciteit die u nodig heeft. Dit kunnen we eenvoudig nagaan door uw huidige verbruik in kaart te brengen. Hoe groter de benodigde capaciteit, hoe meer zonnepanelen u nodig heeft, en hoe groter het voorraadvat moet zijn. Doordat u met een zonneboiler gebruik maakt van de gratis energie van de zon, gaat u maandelijks flink besparen op uw energiekosten! En aangezien de energieprijzen toch alleen maar blijven stijgen, zal het voordeel dat u behaalt steeds groter worden.

Persoonlijk advies

Laat u adviseren door GEBA in Nijkerkerveen en vraag een offerte op maat aan om te zien hoeveel voordeel een zonneboiler u kan opleveren!

Klik hier voor alle ISDE subsidie mogelijkheden

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl