Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Zonnepanelen Particulier

GEBA Install BV in Nijkerkerveen specialiseert zich in verschillende duurzame oplossingen. Eén van die duurzame oplossingen is het installeren van zonnepanelen. Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen, welke het mogelijk maken om zonlicht om te zetten naar energie. Graag informeren wij u over de voordelen en uiteraard de besparingsmogelijkheden van zonnepanelen.

Rendement

Hoeveel energie u met één zonnepaneel kunt opwekken, is afhankelijk van diverse factoren. In Nederland leveren de zonnepanelen in het westen van het land doorgaans het hoogste rendement op. Ook de hoek waarin de zonnepanelen op uw dak geplaatst kunnen worden is van invloed op wat u ermee kunt besparen; een dak op het zuiden, waarbij de zonnepanelen in een hoek van 30 graden kunnen worden geplaatst, levert doorgaans het meeste op. Wat één zonnepaneel oplevert is dus voor iedereen verschillend. Gemiddeld genomen kunt u ervan uitgaan dat u door het plaatsen van één enkel zonnepaneel ongeveer 225 kWH aan stroom per jaar kunt opwekken. Gezien het feit dat de prijzen van fossiele brandstoffen onverminderd blijven stijgen, en er steeds meer wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling zonnepanelen, is het mogelijk om 10% rendement te behalen. 

Besparing berekenen

Heeft u graag direct inzichtelijk welke besparing u kunt realiseren door zonnepanelen te laten plaatsen?
Doe dan hier de gratis besparingsberekening!

Meer weten?

Heeft u nog vragen over zonnepanelen, of wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot andere duurzame oplossingen? Neemt u dan contact op met GEBA Install BV in Nijkerkerveen! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een offerte op maat voor het plaatsen van zonnepanelen. 

Meer informatie over Zonnepanelen Particulier? Neem contact op!
Op al onze leveringen en diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Installatietechniek voor consumenten (AVIC 2016) en de Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Download de algemene voorwaarden: Consumenten | Bedrijven

Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl