Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Zonnepanelen Zakelijk

Als ondernemer in Nederland kunt u van een zeer aantrekkelijk fiscaal voordeel profiteren wanneer u investeert in milieuvriendelijke producten en duurzame oplossingen. GEBA Install BV informeert u graag over welke regelingen van toepassing zijn wanneer u als ondernemer zou investeren in zonnepanelen.

Regelingen

Om het investeren in milieuvriendelijke en duurzame oplossingen te stimuleren, heeft het Ministerie van Financiën, Infrastructuur en Milieu twee regelingen in het leven geroepen: de Energie-investeringsaftrek (EIA) en de Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen).

Met de EIA kunt u maximaal 36% van de totale investeringskosten van uw zonnepanelen in aftrek brengen op de fiscale winst van uw bedrijf. De Vamil biedt u vervolgens de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer deze kosten worden afgeschreven; hierdoor kunt u niet alleen een rente voordeel realiseren, maar ook een liquiditeitsvoordeel. 

Voordelen

Als ondernemer investeren in zonnepanelen biedt u eigenlijk alleen maar voordelen:

  • Een aantrekkelijk fiscaal voordeel
  • Een lagere energierekening
  • U helpt mee aan een betere toekomst

Werkwijze

De EIA en de Vamil worden uitgevoerd door Agentschap NL en de Belastingdienst. Agentschap NL is verantwoordelijk voor de technische controle van de aanvragen. De belastingaangifte wordt door de Belastingdienst gecontroleerd, en zij bepalen uiteindelijk of de EIA/Vamil toegepast mag worden. 

Offerte op maat

Wilt u direct een offerte op maat aanvragen voor de installatie van zonnepanelen? Neemt u dan contact op met GEBA Install BV in Nijkerkerveen! Wij zijn u graag van dienst bij werkzaamheden in o.a. Amersfoort, Utrecht, Arnhem, Apeldoorn en omstreken!

Meer informatie over Zonnepanelen Zakelijk? Neem contact op!
Op al onze leveringen en diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Installatietechniek voor consumenten (AVIC 2016) en de Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Download de algemene voorwaarden: Consumenten | Bedrijven

Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl