Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Loodgieterswerk

Sanitaire installaties, waterleidingen en rioleringen zijn in Nederland zo vanzelfsprekend, dat de meeste mensen er eigenlijk nooit bij stilstaan. Tot er eens een keer iets niet meer naar behoren werkt, en u noodgedwongen een loodgieter moet inschakelen. Gelukkig staat GEBA Install BV altijd voor u klaar!

Werkzaamheden

Of het nu gaat om het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties, of het onderhouden of het repareren ervan, GEBA Install BV is u graag van dienst. Zowel voor grote als voor kleine klusjes! U bent altijd verzekerd van een gedegen eindresultaat. 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de loodgieterswerkzaamheden van GEBA Install BV, of wilt u ons direct inschakelen? Neemt u dan contact met ons op! Onze specialisten zijn u graag van dienst. Wij zijn gevestigd in Nijkerkerveen en zijn werkzaam in o.a. Amersfoort, Voorthuizen, Barneveld, Bilthoven en Utrecht.

Op al onze leveringen en diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Installatietechniek voor consumenten (AVIC 2016) en de Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Download de algemene voorwaarden: Consumenten | Bedrijven

Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl