Sanitair

Wilt u inspiratie opdoen voor een compleet nieuwe badkamer en/of toilet? Wilt u uw huidige badkamer renoveren en/of opnieuw laten betegelen? Of moeten er sanitaire reparaties worden uitgevoerd? Geba is dé sanitair specialist van Nijkerkerveen en omstreken en is u graag van dienst! 

Waar kan ik inspiratie opdoen voor nieuw sanitair?

Natuurlijk, het is altijd goed om ideeën op te doen door online rond te kijken. Maar de keuzes die u maakt op het gebied van sanitair maakt u voor een langere tijd. Het is dan ook zeker aan te raden om de verschillende mogelijkheden ‘in het echt’ te bekijken. Geba beschikt over een ruime, sfeervolle showroom voor wand- en vloertegels en alles op het gebied van badkamers, toiletruimtes en wellness. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer. Vanzelfsprekend kunnen onze sanitair specialisten u ook van een gedegen advies voorzien.

Wat kost een badkamer?

Om u inzicht te geven in wat een verbouwing van uw badkamer ongeveer zal kosten, kunt u gebruik maken van onze badkamerplanner. Door de aangegeven opties naar gelang aan of uit te klikken, krijgt u een aardig beeld van de kosten voor een badkamerrenovatie inclusief arbeid. Voor een meer nauwkeurige indicatie kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen. 
 

Ja, ik heb interesse in sanitair!

Ontvangt u graag deskundig sanitair advies en een daarbij horende offerte? Kom dan eens langs bij onze showroom! Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, neemt u dan gerust contact op met Geba in Nijkerkerveen. Onze specialisten zijn u graag van dienst, zowel voor installaties en renovaties als reparaties!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl