Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Plafonds

Badkamerplafond

Een ruimte is pas af wanneer het plafond netjes is afgewerkt. Geba Install in Nijkerkerveen is een specialist op het gebied van plafonds en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Luxalon® plafonds

Geba Install is officieel dealer van Luxalon® plafonds. Met een Luxalon® plafond geeft u elke ruimte in huis een sfeervolle uitstraling. U heeft de keuze uit ruim 44 verschillende kleuren en afwerkingen, dus er is voor elk interieur een passend plafond te vinden! Bovendien zijn de plafonds bijzonder eenvoudig te (de)monteren.

Plafonds voor elke ruimte

Luxalon® plafonds heeft plafonds voor elke ruimte in uw woning zoals:

  • Badkamerplafonds
  • Keukenplafonds
  • Woonkamerplafonds
  • Buitenplafonds

.

Meer weten over pl;afonds?

Heeft u interesse in een stijlvol, vochtbestendig en onderhoudsvrij plafond en wilt u meer informatie over plafonds? Neemt u dan contact op met Geba Install in Nijkerkerveen! Als plafondspecialist van Nijkerkerveen en omstreken vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de unieke eigenschappen van onze Luxalon® plafonds. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. 

         

Meer informatie over Plafonds? Neem contact op!
Onze algemene voorwaarden

Van toepassing zijn als u zakelijke klant bent: de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007
Van toepassing zijn als u consument bent: de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) als het gaat om installatiewerk uitgezonderd werk op basis van het onderhoud- en serviceabonnement.


Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl