Onderdelen sanitair

Onderdelen sanitair

Zijn er specifieke onderdelen aan uw sanitaire voorzieningen die aan vervanging toe zijn? Ook daarvoor kunt u terecht bij GEBA in Nijkerkerveen! Wij leveren alle denkbare sanitair onderdelen, zoals kranen en douchesets, badmeubelen en douchewanden.

Van welke merken leveren jullie sanitair onderdelen?

GEBA levert onderdelen van de volgende merken:

Grohe - Hansgrohe - Kludi - Hotbath - Thebalux - PrimabadVan Heck - HSK - Sealskin - Novellini – Vissani - Sphinx - Villeroy & Boch - Keramag - Cleopatra - Wisa

Verder leveren wij ook universele kunststof sluitstrips, welke onderaan de douchedeur bevestigd kunnen worden. 

Wat is jullie werkwijze?

U kunt met het te vervangen onderdeel langskomen bij onze badkamer showroom in Nijkerkerveen, maar het is ook mogelijk om producten online te bestellen. In dat geval vragen wij u een foto te maken van het product of het onderdeel dat u nodigt heeft, en deze te mailen naar klantenservice@geba-install.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Indien gewenst kunnen wij de onderdelen ook bij u thuis komen vervangen. 

Ja, ik heb interesse in sanitair onderdelen!

Wilt u meer weten over sanitair onderdelen of heeft u behoefte aan een deskundig advies? Neemt u dan contact op met GEBA, dé sanitair specialist van Gelderland!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl