Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Toiletrenovatie

Toiletrenovatie

Het toilet mag dan wel de kleinste ruimte in uw huis zijn, het is wel de plek waar u meerdere keren per dag komt. U mag daar dus best wel hoge eisen aan stellen! Een toilet dat niet naar uw wens is, zal u gaan irriteren, en u zult er meerdere keren per dag aan herinnerd worden. Dat is natuurlijk helemaal niet nodig, want vaak kunt u al met enkele simpele aanpassingen een groot verschil realiseren. GEBA Install BV Nijkerkerveen kan u hierbij helpen! U kunt ervoor kiezen om alleen het toilet zelf of het kraantje te vervangen, maar ook een algehele renovatie behoort tot de mogelijkheden. Voor een bedrag van € 2495,- (inclusief montage) heeft u al een volledig vernieuwd toilet!

Offerte toiletrenovatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot toiletrenovatie, of wilt u graag direct een afspraak maken? Neemt u dan contact op met GEBA Install BV! Wij zijn gevestigd in Nijkerkerveen en zijn tevens werkzaam in o.a. Amersfoort, Putten, Ermelo, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Baarn, enzovoorts. 

Onze algemene voorwaarden

Van toepassing zijn als u zakelijke klant bent: de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007
Van toepassing zijn als u consument bent: de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) als het gaat om installatiewerk uitgezonderd werk op basis van het onderhoud- en serviceabonnement.


Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl