Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Douche WC

Douche WC

GEBA Install is dé sanitair specialist van Nijkerkerveen en omstreken. Op deze pagina willen we u graag kennis laten maken met Geberit douche wc's, een innovatieve douche wc waarmee u op een aangename manier met water wordt gereinigd. Voor een optimaal comfort en nog meer hygiëne!

Geberit douche WC

Geberit biedt u een ruim assortiment aan  douche WC’s die uw onderlichaam met een aangename, warme douchestraal reinigen. Eén druk op de knop, en u ervaart een ongeëvenaard gevoel van frisheid en hygiëne. Daarbij biedt Geberit u een optimaal gebruiksgemak; uw douche WC wordt bediend via een overzichtelijk bedieningspaneel.

Installatie douche WC

Voor de installatie van een Geberit AquaClean douche WC zijn alleen maar een waterleiding en elektra aansluiting nodig. En deze zijn standaard al in elke toiletruimte en badkamer aanwezig. Uw normale toilet is zeer snel en gemakkelijk om te bouwen tot een waar wellness toilet. De aansluitingen voor elektriciteits- en watertoevoer en de bevestiging voor montage aan de wand worden netjes in het keramiek geïntegreerd en dus niet zichtbaar. 

Service en onderhoud douche WC

Een Geberit douche WC is bijzonder eenvoudig te reinigen. Ook het onderhoud is zeer beperkt en kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren. Mocht u desondanks ooit problemen ervaren met uw douche WC, dan staan de specialisten van GEBA Install altijd voor u klaar.

Douche WC advies op maat

Wilt u graag meer weten met betrekking tot de verschillende modellen of de voordelen van een  Geberit douche WC? Neemt u dan contact op met GEBA Install te Nijkerkerveen. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over Douche WC? Neem contact op!
Op al onze leveringen en diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Installatietechniek voor consumenten (AVIC 2016) en de Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Download de algemene voorwaarden: Consumenten | Bedrijven

Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl