Service & Onderhoud

Bij GEBA gaan we verder dan alleen het plaatsen van installaties. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor service en onderhoud, onder andere voor uw CV-ketel. Hieronder vertellen we daar wat meer over.

Waarom service en onderhoud voor mijn CV-ketel?

Net zoals een auto heeft ook een CV-ketel eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Dit is niet alleen van belang om storingen te voorkomen, maar ook om de veiligheid en energiezuinige werking van de ketel te kunnen waarborgen. Bovendien draagt periodiek onderhoud bij aan een langere levensduur van het apparaat, en dat bespaart natuurlijk geld. Tijdens een onderhoudsbeurt loopt een van onze ervaren monteurs uw installatie helemaal na. Het systeem wordt schoongemaakt en eventuele versleten onderdelen worden vervangen. Ook het waterzijdig inregelen van de radiatoren behoort tot de mogelijkheden. Daarna kan uw CV-ketel weer een tijdje vooruit! 

Onderhoudscontract afsluiten

Om te zorgen dat u vrijwel geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw CV-ketel biedt GEBA u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw CV-ketel. U betaalt dan een vast laag bedrag per maand en krijgt automatisch bericht wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt. We maken dan een afspraak met u, op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt.

Bekijk onze onderhoudscontracten

Overige diensten

Behalve voor het afsluiten van een onderhoudscontract kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van schoonmaak- en onderhoudsproducten voor uw badkamer en/of toilet. Wij hebbe veel ervaring met dit soort producten en kunnen u indien gewenst van een deskundig advies voorzien.

Ja, ik heb interesse in service en onderhoud!

Heeft u behoefte aan meer informatie met betrekking tot service en onderhoud? Neemt u dan gerust contact op met GEBA. Wij zijn gevestigd in Nijkerkerveen maar zijn regelmatig te vinden in vrijwel de gehele provincies Utrecht en Gelderland.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl