Verwarming en Ventilatie

GEBA in Nijkerkerveen is gespecialiseerd in het aanleggen van allerlei soorten verwarmingsinstallaties. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van ventilatiesystemen. U kunt vrijwel voor al uw installaties bij ons terecht. 

Waarom GEBA?

GEBA heeft een jarenlange ervaring op het gebied van uiteenlopende installatiewerkzaamheden. Wij werken met een hecht team van ervaren installateurs en specialisten die garant staan voor een uitstekende service en een eindresultaat dat niets te wensen overlaat. Ook zijn wij gespecialiseerd in duurzame oplossingen. GEBA is tevens lid van Techniek Nederland. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van een uitstekende service, kwaliteit en vakmanschap. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Techniek Nederland.

 

Voor welke diensten en producten kan ik bij jullie terecht?

Het maakt niet uit of het nu gaat om de aanschaf van een energiezuinige CV-ketel, het vervangen van standaard radiatoren door design radiatoren, het aanleggen van vloerverwarming of het installeren van een systeem voor warmteterugwinning, GEBA is u van dienst bij vrijwel alle denkbare werkzaamheden. Dankzij onze afspraken met vele bekende leveranciers kunnen wij veel producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen leveren. Daar kunt u uw voordeel mee doen!

Voor uitgebreidere informatie over diverse onderdelen van verwarming, ventilatie en installatiewerk kunt u hieronder de betreffende pagina’s raadplegen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl