Waterzijdig inregelen

Heeft u thuis last van radiatoren die slechts gedeeltelijk opwarmen of die er erg lang over doen om op te warmen? Of zijn er radiatoren die juist veel te heet worden? Dat gaat niet alleen ten koste van uw leefcomfort, maar ook van uw energieverbruik. Gelukkig kunnen wij dit probleem eenvoudig verhelpen middels het waterzijdig inregelen van uw radiatoren. 

Wat is waterzijdig inregelen?

In veel woningen die voor hun verwarming gebruik maken van een cv-installatie, is het systeem niet optimaal afgesteld. In principe hoort dit afstellen te gebeuren wanneer er een nieuwe CV-ketel wordt geïnstalleerd, maar helaas gebeurt dit niet altijd. GEBA kan dit probleem voor u verhelpen door het waterzijdig inregelen van uw radiatoren (WZI). Het komt erop neer dat we dan de waterdoorstroom van de radiatoren goed inregelen. Dit zorgt ervoor dat elke radiator weer van de juiste watertoestroom wordt voorzien, en u de ruimtes in uw woning gemakkelijk op de gewenste temperatuur kunt houden. De CV-ketel hoeft dan niet meer zo hard te werken. Het gevolg is dat uw stroom- en gasverbruik dalen. U kunt hiermee makkelijk zo’n €100 per jaar besparen! 

Ja, ik heb interesse in waterzijdig inregelen!

Wilt u ons inschakelen voor het waterzijdig inregelen van uw radiatoren? Of heeft u andere problemen met uw CV-ketel? Neem gerust contact op met GEBA voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn onder andere werkzaam in de provincie Utrecht en Gelderland.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl