Wanneer u thuis te veel CO2 in de lucht heeft, kan dit vervelende klachten veroorzaken. Hierbij kunt u denken aan hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieverlies. Voor mensen die kampen met allergieën, astma of luchtwegproblemen kan een overschot aan CO2 extra schadelijk zijn. Gelukkig kan dit probleem relatief eenvoudig worden verholpen door CO2-sturing in de vorm van een vraaggestuurd ventilatiesysteem.

Wat is een ventilatiesysteem met CO2-sturing?

Een ventilatiesysteem met CO2-sturing is een innovatief ventilatiesysteem dat is uitgerust met sensoren. Deze sensoren meten de luchtkwaliteit in huis en sturen vervolgens een signaal naar de geïntegreerde computer, die op basis daarvan automatisch de ventilator activeert of harder laat draaien om de vervuilde lucht af te voeren en verse lucht van buiten aan te zuigen. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar de luchtkwaliteit in huis.

Wat kan GEBA voor mij betekenen?

Wij komen graag bij u langs om de luchtkwaliteit in huis te meten en u te adviseren over de mogelijkheden van een ventilatiesysteem met CO2-sturing. Uiteraard kunnen wij ook de installatie en het onderhoud van uw ventilatiesysteem verzorgen.

Wilt u uw ventilatiesysteem combineren met verwarming? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van warmteterugwinning, oftewel WTW.

Ja, ik heb interesse in CO2-sturing!

Wilt u meer weten over CO2-sturing, neemt u dan contact op met GEBA. Ons installatiebedrijf is gevestigd in Nijkerkerveen en werkzaam in de regio’s Gelderland en Utrecht. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat kan!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl