Bij GEBA zijn we constant bezig om te kijken hoe we u kunnen helpen om meer energie te besparen en uw woning te verduurzamen. Een van de duurzame oplossingen waar we ons in specialiseren is WTW, oftewel warmteterugwinning.

Wat is WTW?

Een WTW-systeem is te vergelijken met een conventioneel mechanisch ventilatiesysteem, alleen doet het meer dan ventileren. Het systeem bestaat uit een netwerk van kanalen waar warme en koude luchtstromen zich langs elkaar heen verplaatsen. De ‘oude’ lucht wordt uit de woning gezogen, en tegelijkertijd wordt er frisse lucht naar binnen geblazen. Een warmtewisselaar maakt het mogelijk om de warmte van de afgevoerde lucht over te brengen op de verse buitenlucht. Op die manier kunnen temperatuurverschillen optimaal worden benut om de woning te verwarmen. Daardoor hoeft u ’s winters minder hard te stoken, wat een mooie besparing op uw energiekosten kan opleveren.

Wat zijn de voordelen van WTW?

Het spreekt voor zich dat het installeren van een WTW-systeem een investering vergt. Maar doordat u direct gaat besparen op uw energieverbruik, kunt u deze investering al vrij snel weer terugverdiend hebben. Moderne WTW-systemen staan erom bekend een hoog rendement te leveren. Daarbij bent u altijd verzekerd van een gezond binnenklimaat met een constante aanvoer van verse lucht – zonder dat u last heeft van voelbare tocht. Een WTW-systeem kan bovendien worden uitgerust met speciale luchtfilters, welke de aangevoerde lucht kunnen zuiveren. Met name mensen die last hebben van allergieën zullen hier veel baat van hebben!

Ja, ik heb interesse in WTW!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een WTW-systeem? De specialisten van GEBA vertellen u hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl