Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht in uw huis of bedrijfspand plaatsvinden. Echter zijn veel mensen niet helemaal tevreden met hun radiatoren; ze werken niet goed, of ze passen niet in de inrichting. Maar dat kan ook anders! GEBA is dé verwarmingsspecialist in de omgeving van Amersfoort en informeert u graag over de mogelijkheden.

Stijlvolle radiatoren

Conventionele radiatoren kunnen heel functioneel zijn, maar toegegeven, ze zien er niet altijd even fraai uit. Geen wonder dat sommige mensen hun radiatoren verbergen achter extra lange gordijnen of meubilair. Maar wist u dat er ook heel stijlvolle radiatoren verkrijgbaar zijn? Er zijn zelfs prachtige designradiatoren, in elke denkbare kleur. Radiatoren die er niet uitzien als radiatoren, maar eerder als een onderdeel van uw interieur!

Radiatoren laten inregelen

Wanneer u ervoor kiest om door ons nieuwe radiatoren te laten plaatsen omdat u de oude niet mooi vond, slaat u twee vliegen in één klap. Onze installateur zal namelijk uw nieuwe radiatoren direct waterzijdig inregelen, waardoor deze weer perfect functioneren en van de juiste toestroom van warm water worden voorzien. Zo kunt u weer onbezorgd genieten van een aangenaam binnenklimaat én tegelijkertijd besparen op uw energieverbruik. 

Nog meer besparen op uw energiekosten?

Wilt u nog meer besparen op uw maandelijkse energiekosten? GEBA laat u graag kennismaken met de Henrad ECO radiator. Uniek aan deze groene radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt, waardoor deze een hogere temperatuur heeft. Er is dus minder energie nodig om de ruimtes in uw woning op de gewenste temperatuur te brengen. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op de website van Henrad of neem contact met ons op.

JAGA LOW-H2O Verkozen tot zuinigste radiator

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzaam exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur

Ja, ik heb interesse in radiatoren!

Heeft u behoefte aan een advies op maat met betrekking tot design radiatoren? Neemt u dan gerust contact op met GEBA. Wij brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn en bieden u een bijpassende radiator. Wij zijn gevestigd in Nijkerkerveen en werkzaam in de hele regio van Amersfoort.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl