Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming als hoofdverwarming biedt u een aantal grote voordelen vergeleken met de doorsnee radiator die normaliter geplaatst zijn in huizen en bedrijfspanden. GEBA Nijkerkerveen informeert u daarom graag over de werking en de voordelen van vloerverwarming als hoofverwarming.

De werking

Bij vloerverwarming als hoofdverwarming worden er kunststof leidingen worden onder de vloer gelegd. Deze leidingen worden verbonden met het waternetwerk via een verdeelunit. Deze verdeelunit is in feite de regelaar van het hele systeem. De verdeelunit is uitgerust met een pomp en een thermostaatkraan, die ervoor zorgt dat er geen water van een te hoge temperatuur door de leidingen kan stromen. Mocht de temperatuur van dit water te hoog zijn dan mengt het systeem dit automatisch met het koudere retourwater, tot een acceptabele temperatuur is bereikt.

Voordelen

Doordat vloerverwarming gebruik maakt van stralingswarmte, wordt een ruimte op een veel aangenamere en gelijkmatigere manier verwarmt, wat het comfort in de ruimte merkbaar doet verhogen. Vloerverwarming als hoofdverwarming kan daarbij ook een aanzienlijke besparing op de energiekosten opleveren.

Advies op maat

GEBA kan u op een eenvoudige manier zien hoe vloerverwarming precies werkt, en hoe dit voor veel meer comfort kan zorgen.
Voor een advies op maat of een berekening van uw investering en besparing komen wij graag bij u langs! Wij zijn gevestigd in Nijkerkerveen maar zijn ook geregeld te vinden in o.a. Ermelo, Putten, Nijkerk en Zeewolde.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2019 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl