62 Woningen Oeverbos Woudenberg

Omschrijving

Oeverbos ligt in het hart van Hoevelaar en wordt ontsloten via de centrale groene as die de wijk van zuid naar noord doorkruist. Een water- en groenrijke zone met weelderig, natuurlijk ingerichte oevers met bloeiende planten waarin verschillende (water) dieren hun plekje kunnen vinden. De bebouwing aan de groene dragers heeft een informele en ruime stedenbouwkundige opzet. En is hiermee de basis voor de landelijke sfeer en het dorpse karakter van deze buurt. Hierbij zorgen verspringende gevelrooilijnen voor variatie in de diepte van de voortuinen. Deze woonbuurt is onderdeel van het grotere plan Hoevelaar dat komende jaren ontwikkeld wordt ten oosten van Woudenberg. Gelegen tussen de bestaande bebouwing en de voormalige spoorlijn naar Amersfoort. Tevens is deze woonbuurt het sluitstuk van de eerste fase. 

Geba heeft de opdracht ontvangen om deze woningen van loodgieterswerk, sanitair en tegels te voorzien.             
Een fullservice project waarbij de nieuwe kopers nog vóór oplevering de mogelijkheid hebben om de standaard te leveren badkamers door Geba naar eigen smaak te laten aanpassen.          
In onze sfeervolle showroom in Nijkerkerveen stellen zij samen met onze verkoopstylisten een prachtige badkamer met bijbehorende tegels samen.
Het is ook mogelijk om na oplevering de tegelvloer in de woonkamer, keuken of hal te laten betegelen door Geba.

Foto's

Klik op een foto om deze te vergroten.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 15:00 uur
© GEBA 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl