Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Cementtegels

Cementtegels worden gekenmerkt door de vele kleuren en patronen, die uw interieur een leuke retro-uitstraling geven. Ze worden veel toegepast in bijvoorbeeld badkamers en keukens. U kunt er een volledige ruimte mee betegelen, maar het is ook leuk om ze als details te leggen, bijvoorbeeld tussen effen gekleurde tegels.

 

De voordelen van cementtegels
Cementtegels worden met de hand gemaakt en, in tegenstelling tot keramische tegels, gedroogd in plaats van gebakken; er wordt gekleurd cement in een vorm gegoten, waarna de tegels onder hoge druk worden geperst. Vervolgens moeten ze een aantal weken uitharden. Om de cementtegels waterbestendig te maken, worden ze geïmpregneerd. Cementtegels zijn zeer duurzaam en praktisch onverslijtbaar; ze kunnen dus generaties lang mee!

 

Cementtegels kopen
In onze showroom in Nijkerkerveen kunt u op uw gemak ons complete assortiment cementtegels bezichtigen. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen!

Voorbeelden van tegels

Op al onze leveringen en diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Installatietechniek voor consumenten (AVIC 2016) en de Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Download de algemene voorwaarden: Consumenten | Bedrijven

Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl