Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Mozaïek tegels

De oude Grieken en Romeinen maakten al gebruik van mozaïek tegels; zij maakten schitterende mozaïeken met afbeeldingen in hun villa’s. Mozaïek tegels worden dan ook nog steeds geassocieerd met luxe. Ben Verhaard biedt een ruim assortiment aan kleurrijke mozaïek tegels, waarmee u op een eenvoudige manier een indrukwekkende sfeer aan het interieur van uw badkamer kunt geven.

 

De voordelen van mozaïek tegels
Vanwege de kleine stukjes zijn mozaïek tegels bij uitstek geschikt voor het betegelen van ronde vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook badkuipen, wasbakken of gewelfde plafonds versieren met mozaïek. Door de vele mogelijkheden op het gebied van kleur kunt u met mozaïek tegels een zeer levendig interieur creëren.

 

Mozaïek tegels kopen
In onze showroom in Nijkerkerveen vindt u een uitgebreid assortiment aan mozaïek tegels. Hier vindt u ongetwijfeld iets naar uw smaak! Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan met een gedegen advies!

Voorbeelden van tegels

Op al onze leveringen en diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Installatietechniek voor consumenten (AVIC 2016) en de Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Download de algemene voorwaarden: Consumenten | Bedrijven

Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl