Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Natuursteenlook

Natuursteenlook tegels zijn stoere keramische tegels die eruit zien als natuursteen, maar veel makkelijker in onderhoud zijn. Natuursteenlook tegels zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleurtinten en zorgen voor een warme uitstraling in uw badkamer interieur.

 

De voordelen van natuursteenlook tegels
De meeste natuursteen tegels verkleuren na verloop van tijd, terwijl keramische tegels met een natuursteenlook altijd hun kleur behouden. Natuursteenlook tegels worden vervaardigd uit natuurproducten en onder hoge temperaturen gebakken, waardoor ze extreem goed bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Ze zijn zo goed als ongevoelig voor krassen, vuil- en waterafstotend, en veelal voorzien van een ruwe (antislip) toplaag. Ook schimmels krijgen geen kans, wat natuurlijk een belangrijke eigenschap is voor een badkamertegel.

 

Natuursteenlook tegels kopen
Bent u zich aan het oriënteren op natuursteenlook tegels? Komt u dan eens langs in de showroom van Ben Verhaard! Hier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden op het gebied van natuursteenlook tegels in de badkamer, het toilet, de gang of de keuken. 

Voorbeelden van tegels

Op al onze leveringen en diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Installatietechniek voor consumenten (AVIC 2016) en de Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Download de algemene voorwaarden: Consumenten | Bedrijven

Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl