Neem contact met ons op
033 - 257 17 77

Terracotta tegels

Terracotta tegels, ook wel estriken geheten, zijn (ongeglazuurde) keramische tegels. Terracotta tegels hebben een tijdloze uitstraling en zorgen voor een warme sfeer in elke ruimte.

 

De voordelen van terracotta tegels
Doordat authentieke terracotta tegels geen glazuurlaag hebben en dus zeer poreus zijn, worden ze doorgaans behandeld met boenwas of een impregneermiddel. Hierdoor zijn ze makkelijker in onderhoud. Echter zijn er tegenwoordig ook geglazuurde terracotta tegels verkrijgbaar. Vergeleken met traditionele vloertegels zijn deze veel robuuster en beter bestand tegen beschadigingen. Daarbij zijn terracotta tegels uitstekend geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming; ze houden de warmte lang vast, waardoor u ook nog eens bespaard op uw energiekosten.

 

Terracotta tegels kopen
Geba biedt een uitgebreid assortiment terracotta tegels, zowel voor de badkamer en het toilet als voor andere ruimtes. Komt u gezellig eens langs bij onze showroom! 

Voorbeelden van tegels

Onze algemene voorwaarden

Van toepassing zijn als u zakelijke klant bent: de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007
Van toepassing zijn als u consument bent: de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) als het gaat om installatiewerk uitgezonderd werk op basis van het onderhoud- en serviceabonnement.


Copyright GEBA Install BV - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl